Капитанът на Арсенал назова проблемите при поражението от Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Малките детайли и завършващият пас ни липсваха", смята Мартин Йодегор

В четвъртък вечер тимът на Арсенал допусна изненадваща домакинска загуба с 0:2 от Уест Хем. Това поражение остави “топчиите” на второто място във Висшата лига на две точки зад Ливърпул. Капитанът на тима Мартин Йодегор заяви след поражението, че „топчиите“ трябва да си вземат поуки и да са по-ефективни пред гола.

Домакините пропуснаха много повече голови шансове в срещата и дори не успяха да вкарат гол. Уест Хем използва шансовете си и стигна до важна победа, която намеси отбора в битката за Топ 4.

„Мисля, че създадохме повече от достатъчно шансове, за да отбележим и да спечелим мача. Малките детайли и завършващият пас ни липсваха днес”, каза Йодегор след последния съдийски сигнал на “Емиратс”.

„Необходимо е да си вземем поуки и да сме сигурни, че сме по-ефективни пред гола. Ние допуснахме лесни попадения, а именно така се решават срещите. Не бяхме достатъчно добри. Това бе последният ни домакински мач за 2023 г. и искахме да спечелим, но просто не беше нашия ден. Трябва да погледнем собственото си представяне, да си вземем поуки и да продължим напред”, заяви полузащитникът на лондончани.

В следващия си мач Арсенал гостува на Фулъм на 31 декември, така че отново ще играе в Лондон и ще иска да се върне на победния път.