Ман Юнайтед, Ман Сити и Челси дават 60 милиона паунда за ляв бек
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Надпреварата за подписа на висококотиращия се ляв бек на Лестър Бен Чилуел става все по-напрегната, като Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси са готови да сложат на масата внушителните 60 милиона паунда, за да привлекат бранителя в редиците си.

Защитникът има договор с Лисиците до 2024 година, но според повечето анализатори на Острова той ще смени клубната си принадлежност до броени седмици.

Босът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер държи да има Чилуел в състава си на всяка цена, още повече, че норвежецът вече даде да се разбере, че Люк Шоу не е част от дългосрочните му планове.

Според някои английски медии с днешна дата Червените дяволи са с едни гърди пред Сити и Челси заради личните предпочитания на играча.

Мениджърът на Сините Франк Лампард обаче няма никакво намерение да развява бялото знаме и ще опита да продължи мултимилионната офанзива на трансферния пазар.

Челси е особено активен с покупките в последно време, като вече успя да си подсигури нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер и халфа на Аякс Хаким Зиеш.

Апетитите на Манчестър Сити също не бива да се подценяват, тъй като Пеп Гуардиола отчаяно се опитва да намери подходящ заместник на Бенжамен Менди, който така и не успява да се адаптира към живота на “Етихад” заради чести контузии.

23-годишният Чилуел, който вече записа над 120 мача с екипа на Лестър във всички турнири се утвърди като основна фигура и в английския национален тим.