Реал Мадрид дава “зелена светлина” на Челси да привлече защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Реал Мадрид ще позволи на един от най-талантливите им футболисти да се присъедини към Челси. Съобщава се, че треньорът на “лос бланкос” Зинедин Зидан е заявил на защитника Серхио Регилон, че е свободен да отиде в Челси, като “сините” трябва да платят 22,4 милиона паунда за испанския национал.

Челси се нуждае от нов ляв бек и търси опция, след като най-вероятно няма да вземе Бен Чилуел от Лестър. Франк Лампард иска английския национал в състава си, но “лисиците” са му поставили цена от 80 млн. паунда, която Роман Абрамович не е съгласен да плати.

Това принуди лондончани да обмислят други варианти и Регилон е впечатлил Лампард и неговия щаб. 23-годишният ляв бранител е прекарал този сезон под наем в Севиля и им е помогнал да стигнат до финала на Лига Европа, където тази вечер те се изправят срещу Интер. Очакваше се испанецът да се завърне на Бернабеу, за да се бори с Ферлан Менди за титулярно място през следващия сезон.

Въпреки това испанското издание Sport твърди, че Зидан е казал на защитника, че няма да бъде част от плановете му в бъдеще. Това ще бъде голям тласък за Челси, тъй като те могат да постигнат сделка за Регилон и да засилят защитата си. Но тимът на Лампард може да се наложи да спори с Пари Сен Жермен за подписа на испанския национал, тъй като се казва, че финалистите в Шампионската лига също са заинтересовани да вземат бранителя в своите редици.