Саша Илич: Не водим с 20 точки, за да сме спокойни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Илич заяви, че феновете на ЦСКА са много важни за отбора и иска те да се върнат на стадиона

Наставникът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция в понеделник. Той е доволен, че отборът посрещна 2023-а година на върха в класирането, но заяви, че преднината не е 20 точки, така че в тима няма как да са спокойни. Според Илич новото попълнение Тобиас Хайнц е качествен футболист и ще помогне много на отбора.

“Доволен съм от състоянието на играчите след почивката. Най-важно е да няма контузени. Хубаво е да си на върха. ЦСКА би трябвало често да е на 1-вото място като най-голям български клуб. Сега ни предстои по-тежката част, тъй като до момента още нищо не сме спечелили. По-трудното е да се задържиш на върха, отколкото да стигнеш до него. Не обичам да говоря за бъдещето, ще играем мач за мач”, каза Илич преди днешното занимание на тима.

“Разполагаме с 28 играчи и в този списък са и контузените Дончев и Бамба. Имаме и четирима млади в първия състав. Ако идват нови, трябва да вдигнат класата”, заяви сръбският специалист.

Илич подчерта, че феновете на ЦСКА са много важни за отбора и иска те да се върнат на стадиона.

“На прав път сме, важно е да бъдем тим. Има много мачове, не водим 20 точки, за да сме спокойни. Грешките са част от футбола. Който допусне по малко, ще спечели.

Няма да има отпускане, тъй като нямаме право на грешки. Моето голямо желание е да станем шампиони, ще се борим с всички сили”, каза Саша Илич.