Шимунджа: “Трябва да използваме всеки шанс”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Контузеният Клод Гонсалвеш пропуска визитата в Черна гора

Предводителят на Лудогорец Анте Шимунджа изрази увереност в крайния успех срещу черногорския първенец Сутиеска в първия предварителен кръг на Шампионската лига, но отново подчерта, че и срещата-реванш няма да е лека.

Орлите се сдобиха със солиден аванс от два безответни гола в първата среща и са тотален  фаворит за прескачане в следващата фаза.

“Имаме проблем с Клод Гонсалвеш, който е контузен и е аут от плановете ни за утрешния мач,” заяви Шимунджа. “Всички останали футболисти са напълно готови за игра.

“Да, наясно сме, че в първата среща доминирахме, но не вкарвахме лесно. И това е защото гостите бяха добре подредени отзад. Но те също са в Шампионската лига, най-добрите в Черна гора. Играха доста дефанзивно, но вкарахме два гола все пак и това ни помогна да направим сериозна стъпка напред.

“Клод Гонзалвеш е аут от състава, така че ето имаме поне една промяна в сравнение с първия мач. Всички искат да играят, но кои ще бъдат избрани, ще видим утре.

“Опонентът има свой план също. Не може да мислим, че ще е лесно. Съгласен съм, че няма да получим много шансове в квалификациите, така че трябва да използваме всеки възможен шанс. Играчите трябва да са концентрирани и да искат да бележат. Надявам се, че ще станем все по-прецизни и по-постоянни във всеки мач”