Winbet дава предимство на ПСЖ на “Парк де Пренс” срещу Реал в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сблъсъкът между "принцовете" и "кралете" е довечера от 22:00 часа.

Тази вечер се откриват 1/8-финалите от Шампионската лига, а още на този етап един срещу друг ще се изправят два от големите фаворити за трофея в надпреварата.

Френският Пари Сен Жермен посреща на “Парк де Пренс” испанския Реал Мадрид в един от най-чаканите сблъсъци от тази фаза на турнира.

И двата гранда се целят в титлата в Шампионската лига и отпадането на толкова ранен етап не стои на дневен ред пред тях, което прави срещата още по-вълнуваща и любопитна.

[anwpfl-match match_id=”305646″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Възпитаниците на Маурисио Почетино до голяма степен са си гарантирали титлата във френската Лига 1 и в момента основен приоритет пред тях е именно Шампионската лига.

В редиците на Реал Мадрид също желаят да триумфират с трофея в турнира, но те се борят и на няколко фронта, а титлата в испанската Ла Лига все още не е сигурна, тъй като Севиля следва плътно “Белия балет”.

Аут от сметките на Маурисио Почетино за сблъсъка довечера остават Неймар, Серхио Рамос и Андер Ерера, докато за Реал голямата въпросителна е участието на голмайстора на тима – Карим Бензема.

Уеб сайта за залози Winbet дава леко предимство на Пари Сен Жермен за победа с коефициент от 2.o0, а успехът на “кралете” е оценен на 3.60. Равенството пък е със ставка от 3.80.

Ето и вероятните стартови състави на двата тима:

ПСЖ: Донарума, Хакими, Маркиньос, Кимпембе, Мендеш, Верати, Гай, Вайналдум, Меси, Мбапе, Ди Мария

Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Кроос, Каземиро, Модрич, Асенсио, Бензема, Винисиус

Стадион: “Парк де Пренс”, Париж

Главен съдия: Даниеле Орсато