Атлетико Мадрид се отказва от Кавани, нападателят остава в Париж
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Атлетико Мадрид няма да привлича уругвайския нападател на ПСЖ Единсон Кавани. Причината е високата цена на футболиста, която не се нрави на шефовете на мадридчани.

След дълги преговори, цената на Единсон Кавани от ПСЖ се оказа твърде висока за Атлетико Мадрид и според L’Equipe “дюшекчиите” приключиха преговорите. Атлети направи две оферти към ПСЖ за Кавани – една от 10 милиона евро и друга от 15 милиона евро, докато парижани искат поне 20 милиона евро за своя нападател.

Смяташе се, че трета оферта от 18 милиона евро може да бъде предложена днес, но тъй като Атлетико Мадрид не успя да продаде Тома Льмар, те просто нямат средства за скъпия трансфер на Кавани. Френската медия също така посочва, че Кавани е готов да понижи заплатата си, за да направи сделката по-икономична за Атлетико.

Освен ако не се случи нещо драстично в последните часове на януарския трансферен прозорец – като сделка за замяна на Кавани с играч на друг клуб, то уругваецът ще изпълни договора си и ще напусне ПСЖ през лятото.

ПСЖ приема Монпелие тази събота, а мениджърът Томас Тухел заяви, че Единсон Кавани може потенциално да участва в този мач. Като се има предвид всичко, през което премина Неймар, когато се опита да си уреди трансфер миналото лято, ще бъде много интересно да се види как ще бъде посрещнат Кавани, ако той се появи в игра.