Байерн с изненадваща издънка у дома срещу Хофенхайм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците имат само 2 победи в 5 мача с Томас Тухел начело

Байерн Мюнхен направи реми 1:1 срещу Хофенхайм на “Алианц Арена” в мач от 28-ия кръг на немската Първа Бундеслига. Бенжамен Павар се разписа за баварците, докато точен за гостите бе Андрей Крамарич.

Томас Тухел остави Садио Мане извън състава заради конфликта му със Лерой Сане. В нападение лишсваше и Чупо-Мотинг, който е контузен.

Защитникът Бенжамен Павар откри резултата с попадение в 17-ата минута. Байерн тотално доминираше преди почивката, като отправи 8 удара към вратата при нито един за съперника.

През втората част притежанието на топката отново бе за домакините, както и повечето голови ситуации. Хофенхайм обаче се представи по-добре и при едната от атаките си изравни резултата. Андрей Крамарич се разписа за 1:1 в 71-вата миута.

С този резултат Байерн Мюнхен събра 59 точки и остава на върха, но остава с две повече от втория Борусия Дортмунд, който днес направи реми с борещия се за оцеляване Щутгарт.

Нещата за Томас Тухел не вървят дборе за момента, след като Байерн има 2 победи, 1 реми и 2 загуби под негово ръководство. Баварците се нуждаят от чудо, за да елиминират Ман Сити в реванша следващата седмица след загубата с 0:3 на “Етихад” преди няколко дни.