Бивша звезда от Висшата лига ще играе в Австралия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият футболист на Ман Юнайтед Луиш Нани ще играе за Мелбърн Виктори

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и английската Висша лига – Луиш Нани, ще се подвизава в австралийския Мелбърн Виктори. Португалското крило подписа договор с отбора до края на сезон 2023/24.

35-годишният Нани имаше и други предложения да продължи кариерата си, но избра да се впусне в приключение в Австралия. Той е пределно мотивиран да се докаже по австралийските терени, като заяви, че няма търпение да играе за новия си тим.

„Имах разговор с треньора. Знам, че Мелбърн иска да е успешен клуб. Тук съм, за да помогна на тима. От това, което видях феновете на Мелбърн са най-добрите в Австралия и се конкурират с привържениците в Европа. Нямам търпение да нося фланелката на тима и да играя за него през този сезон“, добави Нани.

„Горди сме, че се подсилихме с футболист като Нани. Смятаме, че той е голяма придобивка не само за Мелбърн, но и за цялата лига“, заяви наставникът Тони Попович.

Нани има близо 150 мача за Ман Юнайтед и 4 пъти спечели титлата във Висшата лига. Той е играл още за отборите на Спортинг Лисабон, Фенербахче, Валенсия, Лацио, Орландо Сити и Венеция.