Челси завърши наравно с РБ Залцбург, но Потър остана доволен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отношението, себераздаването и влагането в мача бяха на ниво, тепърва ще играем все по-добре", оптимист е наставникът на лондонския клуб.

Мениджърът на Челси Греъм Потър не успя да тръгне с победа в дебюта си за “сините”, които завършиха наравно 1:1 на “Стамфорд Бридж” с РБ Залцбург в среща от втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

“Разочаровани сме от този резултат. Смятам, че отборът се раздаде на терена. Вкарахме хубав гол, но загубихме от остротата си през второто полувреме, а и техният вратар направи някои хубави спасявания. Отборът даде всичко от себе си, но явно днес не ни бе ден. Каквото-такова, трябва да се примирим и да гледаме напред. Отношението, себераздаването и влагането в мача бяха на ниво, тепърва ще играем все по-добре”, каза Потър.

“Успявахме често да извеждаме Рахийм в ситуации един на един и така падна и голът ни. Няма как да контролираш мача през всичките 90 минути. В момента, в който не бяхме на ниво, ни отбелязаха. Трябва да подобрим това. Винаги е разочароващо да получиш гол. Като цяло се представихме доста силно в защита, но трябва да подобрим малките детайли. Не беше лесно за момчетата в последните дни, но те реагираха добре. Отношението им е фантастично, нямам никакви забележки, с изключение на факта, че не взехме трите точки”, каза още новият мениджър на “сините”.