Челси ще се бори с Ман Юнайтед за подписа на защитник на Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси ще се състезава с "червените дяволи" в надпреварата за подписа на американския краен бранител Антони Робинсън

В информация на Give Me Sport се твърди, че Челси иска да подпише с Антони Робинсън и може да се наложи да плати повече от 35 милиона паунда за услугите на американския национал. Манчестър Юнайтед също е в надпреварата и ще бъде интересно да видим къде футболистът на “котиджърс” ще продължи кариерата си.

Робинсън се утвърди като защитник от най-висока класа във Висшата лига и представянето му привлече вниманието на топ клубовете. И Челси, и Манчестър Юнайтед се нуждаят от качествен краен защитник, а Робинсън би бил страхотно попълнение за двата гранда.

Челси трябва да вземе заместник на Марк Кукурея, който е доста колеблив, откакто се премести на Стамфорд Бридж за значителна сума пари. Робинсън се е установил добре във Висшата лига и може да се окаже надграждане на испанеца през следващия сезон.

Въпреки че интересът на Челси към крайния защитник на Фулъм има смисъл, те няма да могат да му осигурят европейски футбол и защитникът може да иска да се присъедини към клуб по-напред в таблицата. Що се отнася до Манчестър Юнайтед, те се нуждаят от качествен ляв бек, който може да се конкурира с Люк Шоу за титулярното място. “Червените дяволи” ще настояват да се подсилят с футболиста на Фулъм и за Челси ще бъде доста трудно да го привлече през лятото.