Тотнъм и Уест Хем с интерес към звезда на Нотингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонските клубове имат желание да подпишат с Морган Гибс-Уайт през лятото

Отборите на Тотнъм Хотспър и Уест Хем следят изявите на 24-годишния атакуващ халф на Нотингам Форест – Морган Гибс-Уайт, като може да направят оферта за него през лятото.

В момента Нотингам Форест се бори за оцеляване във Висшата лига и е вероятно да бъде принуден да продаде някои от звездите си, ако изпадне в Чемпиъншип. В допълнение, те бяха наказани с -4 точки, тъй като са нарушили Правилата за печалба и устойчивост на Висшата лига, така че задачата им за оцеляване става трудна.

24-годишният Гибс-Уайт ще иска да играе на най-високо ниво и няма да желае да се подвизава в Чемпиъншип през следващия сезон. Възможността да се присъедини към Тотнъм или Уест Хем ще бъде привлекателно предложение за него. Той е свързван и с Нюкасъл Юнайтед.

Тимът на Нотингам Форест плати 42 милиона паунда за английския футболист вероятно ще поиска солидна сума за него, ако Тотнъм и Уест Хем подадат оферта. Тотнъм със сигурност може да добави повече креативност и голове в своята халфова линия, а Морган Гибс-Уайт би бил страхотен трансфер за тима от Северен Лондон. 24-годишният халф е способен да се справя със защитници един на един и да създава голови възможности със своята визия, така че може да се окаже много ценна придобивка за Тотнъм за следващия сезон.