Гуардиола: Астън Вила не създаде нищо, вкараха ни с един удар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В Премиър лийг, когато резултатът е 1:0, всичко може да се случи", обясни испанецът.

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори след равенството 1:1 с Астън Вила в двубой от 6-ия кръг в английската Висша лига.

“Стана добър мач. През първото полувреме не дадохме почти нищо на съперника. Имахме проблеми със създаването на положения, но контролирахме развитието на срещата. През второто полувреме стояхме по-добре. Опитахме да вкараме втори гол, но в една ситуация не се защитихме добре отдясно и те изравниха”, заяви Гуардиола.

“Астън Вила не създаде нищо, вкараха ни с един удар. Не бяхме достатъчно прецизни във финалната третина. Някои от играчите бъркаха елементарни неща, но и това се случва, нормално е. Взехме една точка и продължаваме напред. И ние сме хора, така че е нормално да правим грешки”, продължи наставникът на “гражданите”.

“Ерлинг Холанд имаше важна роля в мача. Той играеше с топката и създаваше положения. Имахме две или три страхотни възможности през първото полувреме, както и през второто, след като поведохме с 1:0. Де Бройне удари греда, след това имаше още едно положение, както и Фил Фоудън. Имахме достатъчно шансове да вкараме втори, трети, че и четвърти гол. Но в Премиър лийг, когато резултатът е 1:0, всичко може да се случи. Не се защитихме добре в една ситуация и те изравниха”, каза още Гуардиола.