Ибрахимович преди евроквалификациите: Не съм в националния по милост
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не съм попадал в ситуация, в която да казвам „Стоп“", разкри Златан Ибрахимович

Златан Ибрахимович може отново да играе за националния тим на Швеция, след като попадна в състава за евроквалификациите срещу Белгия и Азербайджан през март. 41-годишният нападател сподели, че не е мислил за отказване от футбола по време на възстановяването си от тежка травма. Най-възрастният голмайстор в историята на Серия А обяви, че не е в националния на Швеция по милост.

„Не съм попадал в ситуация, в която да казвам „Стоп“. По-скоро си мислех, че е безнадеждно. Каквото и да правех, не получавах положителна обратна връзка. Опитах всичко“, разкри Ибра.

„Не съм в Милан или тук за по милост. Тук съм, за да играя моята игра, да помогна за резултати чрез представянето си. Така че се надявам да мога да продължа да правя това и в същото време да се чувствам здрав“, добави ветеранът.

„Приемам целите си ден след ден. Ако се чувствам добре и съм избран от треньора, ще помогна на него, на отбора и на страната да дадат най-доброто от себе си. Мисля, че на моята възраст не мислиш за бъдещето. Мислиш за настоящето. Дори аз да съм миналото, настоящето и бъдещето”, сподели още легендарняит нападател.