Ибрахимович за Тонали: Хазартът е като наркотик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако Тонали наистина е пристрастен към хазарта, то трябва да му се помогне", сподели бившият нападател.

Легендата на шведския футбол – Златан Ибрахимович, коментира положението на бившия играч на Милан и настоящ такъв на Нюкасъл – Сандро Тонали, който е обвиняван за залози в нелегални платформи.

“Знам само малко за случващото се. Иначе не съм забелязал нещо странно със Сандро. Но човек не трябва да дава оценки, без да знае всичко. Ако Тонали наистина е пристрастен към хазарта, то трябва да му се помогне, защото това е като наркотик. И аз съм бил в казина, защото всеки прави с парите си това, което иска. Но трябва да осъзнаваш ситуацията и да се усещаш”, коментира Ибрахимович.

“Когато пристигна в Милан от Бреша (б.р. 2020 г.), той осъществи мечтата си. В първия сезон той обаче по-скоро се държеше като фен на клуба. Обясних му, че това не е добре. Трябваше да направи крачка напред и да се превърне във футболист, който да решава мачовете, защото така щеше да радва запалянковците”, заяви шведът.

“Още от самото начало се виждаше, че Сандро е силен физически, но, с цялото ми уважение, да играеш за Бреша не е като да си в Милан. В Милано целите, манталитетът и напрежението са други. Ако Милан загубеше, аз бях първият, който идваше да ти се скара. После чак бяха треньорът, клубът, феновете. Ясно е, че всеки се нуждае от време, за да израсне като футболист и човек, а съотборниците трябва да помагат. Футболът винаги е бил колективен, а не индивидуален спорт”, обяви Ибрахимович.