Чиро Имобиле е разочарован от отношението към него в Лацио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Може би мнозина забравят каква беше ситуацията, когато пристигнах тук през 2016 година. Тогава дори не знаехме кой ще бъде треньор. Сега, когато сме в Шампионска лига, ме искат вън? Това не ми изглежда като най-доброто признание, но ще продължа напред, както винаги съм правил“

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле си открехна вратичка за напускане на клуба, след като в интервю призна, че е наранен от критиките, които получава, след като отбеляза едва два гола в девет мача през този сезон. Той е само на две попадения от кота 200 с екипа на „бианкочелестите“.

„Може би мнозина забравят каква беше ситуацията, когато пристигнах тук през 2016 година. Тогава дори не знаехме кой ще бъде треньор. Сега, когато сме в Шампионска лига, ме искат вън? Това не ми изглежда като най-доброто признание, но ще продължа напред, както винаги съм правил“, заяви Чиро Имобиле пред „Il Messaggero“.

„Обмислях лятото дали да си тръгна. Имаше оферти, но реших да откажа, за да продължа да играя за националния отбор и в Шампионска лига. След като започнах сезона и получих критики, си зададох някои въпроси. Не всички оцениха жеста ми. Това ме наранява, питаха ме колко биха могли да спечелят от продажбата ми. Наранен съм, не знам какво ще се случи през януари или юни“, сподели още Имобиле.