Камавинга се надява на повече игрово време за Франция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът иска да се докаже и да се превърне в ключова фигура за "петлите".

Полузащитникът на Франция – Едуардо Камавинга, вярва, че заслужава да получава повече игрово време от селекционера Дидие Дешан в състава на “петлите”.

“Започнахме добре тази година, спечелихме всички мачове. Най-важното е да продължим така. Отдавна Франция не се беше класирала толкова бързо. Трябва да завършим добре цикъла и след това ще се съсредоточим върху Европейското първенство”, заяви Камавинга пред “АФП”.

“Опитвам се давам максимума, независимо дали е важен двубой или приятелски мач. Ще покажа на какво съм способен. Има играчи, които са титуляри в този отбор и всеки път, когато вляза на терена, се опитвам да покажа на треньора, че заслужавам повече време за игра. Уважавам мнението на селекционера и трябва да работя повече”, добави футболистът на Реал Мадрид.

“Аз съм отборен играч. Левият защитник е пост, който не познавах преди. Но след като играх на тази позиция, вече имам базата. Това не е пост, който харесвам особено, но ако има нужда от мен, аз съм там. Нямам проблеми с адаптацията. Трябва да загърбя удоволствието, за да помагам на тима”, завърши Едуардо Камавинга.