Интер продава вратар до 48 часа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Андре Онана ще напусне Ботуша според GOAL

Вратарят на Интер Андре Онана е на крачка от сензационен трансфер в Манчестър Юнайтед. Според медиите в Италия спортният директор на “нерадзурите” Пиеро Аусило възнамерява да се срещне с представители на английския гранд в следващите 48 часа, за да обсъди евентуален трансфер на камерунеца.

Трансферът на Онана обаче зависи от новия договор на Давид де Хеа, Медиите на Острова твърдят, че испанеца е приел да подпише контракта, който “червените дяволи” са му предложили въпреки, че заплатата му е сериозно намалена. От ръководството на клуба обаче са размислили в последния момент и все още не са подписали споразумението. Това означава, че все още има вероятност Де Хеа да напусне “Олд Трафорд” след толкова много години в тима.

Причината Юнайтед да не са подписали договора са колебливите изяви на Де Хеа под рамката на вратата. Ерик тен Хаг вече не е сигурен, че легендарния испански страж е достатъчно добър да играе в отбор, който има амбиции да се бори за титлата в Англия.

Интер пък са склонни да се разделят с Онана заради финансовото положение на клуба. Собственикът на “нерадзурите” има огромни задължения и може да се окаже в неблагоприятната позиция да бъде задължен да продаде клуба. Той обаче изглежда готов на всичко, за да предотврати подобна развръзка.

По всяка вероятност казусът с вратарската позиция в Манчестър Юнайтед ще бъде разрешен до края на месеца, тъй като тогава изтича и договора на Давид де Хеа.