Efbet дава сериозно предимство на Интер в гостуването на Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" преследват 26-та победа в Серия А за сезона

Отборите на Удинезе и Интер се срещат тази вечер за последен мач от 31-вия кръг на Серия А. Срещата е с начален час 21:45 като гостите са фаворити за победата. В efbet спортен букмейкър тимът на Симоне Индзаги е сериозен фаворит за победата. Ефбет дава 1.47 коеф. за победа на “нерадзурите” при визитата на “Дачия Арена”. Ставката за победа на Удинезе пък е 6.75 и е много малко вероятно домакините да запишат победа.

Удинезе не успява да намери постоянство в изявите си в последните седмици. Отборът победи Лацио с 2:1 като гост на 11 март, а пет дни след това допусна поражение у дома с 0:2 от Торино. В последния си мач “черно-белите” завършиха 1:1 със Сасуоло. Удинезе е 15-ти в таблицата на Серия А с актив от 28 победи. Отборът има само 4 победи през сезона – вторият най-малък брой успехи, като само последният Салернитана е с по-малко. Удинезе не успя да отбележи в осем от последните 12 мача в лигата срещу Интер Милано, така че ще има трудни минути тази вечер.

Интер продължава да играе силно в Серия А и сега има 11 точки аванс на върха в класирането пред втория Милан. “Синьо-черните” са с мач по-малко от градския съперник и могат да увеличат аванса си на 14 точки. Съвсем скоро отборът на Симоне Индзаги официално ще е шампион на Италия за сезон 2023/24. Отбрът на Интер е спечелил осем от изминалите си десет двубоя във всички турнири. Интер разби Удинезе с 4:0 по-рано през кампанията. Тимът на Индзаги спечели пет от последните си шест мача от Серия А срещу Удинезе и би трябвало да постигне нова победа над “черно-белите”.