Интер записа рутинен успех срещу Виктория Пилзен в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Синьо-черните" с първа победа в турнира

Интер спечели гостуването си на Виктория Пилзен с 2:0 в среща от втория кръг на група С в Шампионска лига. Един Джеко и Дензъл Дъмфрис отбелязаха попаденията за “нерадзурите”. Воденият от Симоне Индзаги отбор постигна първа победа в груповата фаза този сезон, след като на старта на турнира загуби у дома от Байерн (0:2).

Интер започна силно двубоя и в 20-ата минута имаше аванс. Един Джеко се разписа след асистенция на Хоакин Кореа. Италианският тим отправи четири точни удара през първото полувреме, докато техният съперник не затрудни Андре Онана.

Картинката не се промени след почивката. Интер отново бе по-активният отбор и реши мача в 70-ата минута, когато Дензъл Дъмфрис вкара второ попадение. Джеко намери нидерландеца на добра позиция и той се разписа, като това бе вторият му гол за сезона.

Интер спечели първите си три точки в група С, като остава в битката за първите две позици. В следващия кръг “синьо-черните” ще играят срещу Барселона у дома, като тази среща може да бъде решаваща за топ 2 и класиране на 1/8-финалите.