Palms bet очаква нова победа за Реал Мадрид срещу РБ Лайпциг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" влиза в реванша с преднина от 1:0 след първия мач на "Ред Бул Арена"

Реал Мадрид ще се опита да завърши работата срещу РБ Лайпциг в реванша от осминафиналите на Шампионската лига на “Сантяго Бернабеу” в сряда вечер. Момчетата на Карло Анчелоти имат преднина от 1:0 от първия мач преди три седмици, което прави задачата на гостите от Германия доста трудна. Реал Мадрид е и фаворитът за нова победа в palms bet букмейкър за предстоящия мач. Коефициентът за домакински успех е 1.57, докато ставката за победа на РБ Лайпциг е 5.50 На пазарът “Да се класира”, Реал е фаворит с 1.08 коеф. при 6.00 за гостите.

През следващите три седмици след успеха над РБ Лайпциг в Германия, отборът на Реал Мадрид спечели само един от следващите си три мача в Ла Лига, като завърши наравно 1:1 с Райо Валекано и надви Севиля с 1:0, преди ремито 2:2 с Валенсия. На “Естадио Местая” Джуд Белингам смяташе, че е донесъл успеха с гол с глава в последните секунди, но сигналът на рефера Хил Мансано беше прозвучал точно когато Диас прати центрирането си в наказателното поле, което доведе до огромни протести на “лос бланкос”, като Белингам получи червен картон. Разгневен от това “безпрецедентно” решение, макар и все още със седем точки пред Жирона на върха в класирането на Ла Лига, Реал Мадрид сега се стреми да избегне едва второ отпадане от 21 сблъсъка в Шампионската лига, в които са спечелили първия мач.

РБ Лайпциг ще има планина за изкачване, за да елиминира Реал Мадрид. “Червените бикове” надвиха Бохум с 3:1 като годсти през уикенда. Победата в Бохум беше едва трета от 10 състезателни мача за тима на Марко Розе, който се намира на една точка зад Борусия Дортмунд на пето място в класирането на Бундеслигата и се отправя към “Сантяго Бернабеу”, след като не успя да спечели нито един от последните си шест мача на елиминациите в Шампионската лига.