Жорже Мендеш работи по оставането на Жоао Феликс в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Футболният агент работи по сделката за нов наем на Феликс в каталунския гранд

Испанското издание SPORT съобщава, че Жоао Феликс може да се върне в Барселона с друга сделка за наем през летния трансферен прозорец. Агентът Жорже Мендеш работи по оставането на бившия футболист на Бенфика в тима на Барса. Португалският суперагент е осигурил одобрението на Атлетико Мадрид, като остават някои проблеми преди двата клуба да подпишат споразумение.

Жоао Феликс е енигматичен играч по време на кариерата си на клубно ниво досега. 24-годишният играч беше високо оценен талант, като повечето топ клубове в Европа се бореха за неговия подпис, докато защитаваше цветовете на Бенфика. Атлетико Мадрид в крайна сметка спечели надпреварата за подписа му, като плати над 100 милиона евро, за да го вземе.

Но португалският национал не беше щастлив в Атлетико Мадрид. Въпреки че се наслади на няколко солидни кампании, той имаше някои пререкания с Диего Симеоне. Това подпечата съдбата му миналото лято, преди Барселона да се обади да сключи договор за наем за цял сезон в последния ден от летния трансферен прозорец.

Португалският национал се наслади на прилична кампания с Барселона, като допринесе за 13 гола в 31 мача досега. Едва ли е изненадващо, че той е убедил Барселона да го остави в тима и след лятото, макар и с друга сделка за наем.