Куп европейски грандове искат звезда на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Байерн и Интер са само част от отборите с интерес към Джорджо Скалвини

20-годишният защитник на Аталанта – Джорджо Скалвини, е обект на интерес от страна на някои от водещите европейски отбори като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Байерн, Интер и Милан. Талантливият бранител в центъра на вниманието след силните си изяви за “Ла Деа” и се предполага, че тези отбори са готови да започнат преговори с отбора от Бергамо.

Цената на националния състезател на Италия от страна на Аталанта е поставена на 60 милиона евро, което може да представлява сериозно предизвикателство за мнозина от заинтересованите отбори. През последните години Аталанта е осъществила успешни трансферни сделки, като продажбата на Кристиан Ромеро на Тотнъм за 50 милиона евро и други. Доста е възможно обаче Скалвини да счупи трансферния рекорд на Аталанта, ако бъде продаден през 2024 г.

Джорджо Скалвини е продукт на школата на Аталанта. Той пристига в тима от Бергамо през 2015 г. от Бреша. Скалвини дебютира за първия тим на Аталанта на 24 октомври 2021 г. на 17-годишна възраст в двубой срещу Удинезе от Серия А.