Тотнъм и Ман Юнайтед ще спорят за Андреас Кристенсен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Датският защитник е свързван с напускане на Барселона през зимата

Според медията Fichajes, защитникът Андреас Кристенсен продължава да привлича интереса на клубовете от Висшата лига, като Тотнъм и Манчестър Юнайтед желаят да го привлекат. Датският национал може да не иска да напусне Барселона, след като се утвърди като ключов играч в тима на Шави, но финансовото състояние на клуба е възможно да наложи продажбата му.

На този етап в Барселона само няколко играчи се смятат за недосегаеми, като другите са на пазара, ако получат добри предложения. Каталунците не са в най-доброто положение с финансите си, което може да ги принуди да продадат някои ключови футболисти.

Един от тях може да бъде Андреас Кристенсен, въпреки че датският национал се утвърди като ключов играч при Шави Ернандес. Той се присъедини към клуба като свободен агент и Барса може да реализира добра чиста печалба от него. Тотнъм и Манчестър Юнайтед следят ситуацията на футболиста и е възможно да отправят оферта.

Дуото от Висшата лига вече преследва един и същи защитник в лицето на Жан-Клер Тодибо от Ница. За разлика от него, 27-годишният банител на Барселона има много опит във Висшата лига, след като взе участие в над 90 мача за отбора на Челси.