Betano дава предимство на Барселона в гостуването на Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще преследват 12-ата си победа от началото на сезона в Ла Лига

Отборите на Лас Палмас и Барселона се срещат тази вечер от 22:30 ч. на “Естадио де Гран Канария” за мач от 19-ия кръг на испанското първенство Ла Лига. Каталунският гранд е фаворит за победата в срещата според букмейкъра Betano, но дали тимът на Шави ще има поводи за радост в първия си мач за 2024 г.? В наличните Betano онлайн залози за днес виждаме коефициент от 1.55 за Барса да спечели срещата, докато ставката за успех на Лас Палмас е 5.70. Барса имаше трудности през изминалия месец, но ще се надява колебливите игри да са останали в миналото.

Барселона вече е на 10 точки зад лидерите Реал Мадрид и Жирона, които спечелиха двубоите си този кръг. Възпитаниците на Шави нямат право на грешна стъпка срещу Лас Палмас, който прави солидна кампания и е 10-ти в класирането с 25 точки – на само три от седмия Бетис. Лас Палмас има едно единствено поражение в осем домакински срещи в Ла Лига през кампанията – 0:1 от Райо Валекано. През ноември “жълто-сините” сразиха Атлетико Мадрид с 2:1 у дома, но дали могат да повалят и Барселона?

Каталунците завършиха 2023 г. в първенството с победа над Алмерия с 3:2, слагайки край на серия от три мача без успех. Барса отбеляза гол в изминалите си осем официални срещи, но запази само една суха мрежа за периода. Затова залагащите може да изберат прогнозата Гол/Гол в Бетано за предстоящия мач. Освен това в последната среща между Лас Палмас и Барселона в Гран Канария имаше попадения в двете врати.