Няма вероятност Арсенал да вземе Де Лихт през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Журналистът Дийн Джоунс отхвърли възможността Матайс де Лихт да премине в Арсенал

Според Дийн Джоунс от медията Give Me Sport, Арсенал няма да има шанс да привлече Матайс де Лихт през януари. От една страна, защитникът на Байерн Мюнхен, който в момента печели по 265 000 паунда на седмица, ще има огромна цена. И второ, Байерн няма да склони да продаде футболиста по средата на сезона.

Тимът на Арсенал има интерес към де Лихт, който се появи през последните няколко седмици, когато стана ясно, че ще се опитат да вземат централен защитник през януари. Идеята да подпишат с нидерландеца може би е накарала някои от техните фенове и дори мечтаят да видят защитника да премине на “Емиратс”.

Шансовете бившият футболист на Аякс и Ювентус да напусне Байерн Мюнхен през януари са малки, като се има предвид, че той се смята за съществена част от плановете на Томас Тухел. Де Лихт може да е изиграл по-малко минути от очакваното, но това се дължи главно на някои проблеми с контузии, които мъчат защитника от началото на сезона. Освен това централният бранител все още има три години до края на договора си с гранда от Бундеслигата.