Мъри Стоилов иска да вземе халф на Лудогорец в Гьозтепе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доминик Янков може да премине в първодивизионния турски клуб

Публицистичният координатор на турския спортен сайт Fanatik – Месут Айдън Кале, сподели, че  Гьозтепе се интересува от халфа на Лудогорец – Доминик Янков. Айдън Кале разкри новината за намерението на водения от Станимир Стоилов отбор да привлече българския национал пред dsport.

Айдън Кале заяви, че Гьозтепе има за цел да подсили халфовата си линия през януарския трансферен прозорец. Отборът ще направи опит да вземе Янков под наем. През този сезон Янков е записал само 9 мача в Първа лига за Лудогорец, като има 2 гола.

“Преди месец в отбора на Гьозтепе имаше смяна на наставника. Отборът бе поет от Станимир Стоилов. С идването на Стоилов Гьозтепе започна да се издига”, каза Айдън Кале.

“Знаем, че българският треньор иска да подсили полузащитата през януари. Доминик Янков, който по-рано беше свързван с Гьозтепе, е в списъка на Мъри Стоилов. Янков, който нямаше много шансове за изява през настоящата кампания и чийто договор е до 2025 г., вероятно ще бъде даден под наем на Гьозтепе”, добави турският журналист.