Излъчиха документалния филм за Шумахер ВИДЕО
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Продукцията се казва "Шумахер" и е фокусирана върху успехите във Формула 1 на легендата

Популярнята видео стрийминг платформа Netflix излъчи документалния филм за седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. Акцентът в продукцията е върху изключителната кариера на легендарния пилот, допринесла много за популярността на Формула 1 като цяло, а не злополуката от 2013 година и последвалото възстановяване.

Филмът е озаглавен “Шумахер”, а в него ca включeни интeрвютa c дeцaтa на звездата – Мик и Джинa-Мaрия, c Дeймън Хил, Микa Хaкинeн, Дeйвид Култaрд, Бърни Eкълcтoун, Лукa ди Мoнтeдзeмoлo, Жaн Тoд, Флaвиo Бриaтoрe. Във филма има и нeпoкaзвaни дoceгa кaдри oт кaриeрaтa и ceмeйния живoт нa Шуми.

Съпругата на Шумахер – Корина, разкрива във филма, че цялото семейството се подлага на специална терапия, за да приема по-лесно състоянието на Михаел. “Заедно сме всички вкъщи. Правим всичко възможно, за да може Михаел да се чувства добре и да усети връзката си със семейството. Мисля, че той е много силен психически. Изключително силен. Все още ми показва колко силен е всеки ден”, споделя Корина, която е до съпруга си от 26 години.

“Този филм е много специален и смятам, че гледането му ще бъде изключително емоционално за всички. Когато го погледна, си мисля, че искам да бъда точно като него”, признава синът Мик, който бе с баща си по време на инцидента.