Съпругата на Шумахер разкри колко пари са дадени за лечението му
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Семейството на легендата е платило 23,5 млн. евро дотук

Интересни разкрития за лечението на Михаел Шумахер направи неговата съпруга Корина. Във филма, който се снима за легендарния пилот от Формула 1, тя хвърля светлина върху цялата сума, която която е била похарчена за възстановяването на Шумахер през последните осем години.

52-годишната Корина обяснява пред камерата, че лечението, с включени всички допълнителни процедури в специализирани центрове в Майорка и Швейцария, до момента е струвало на семейството 23,5 милиона евро.

Припомняме, че на 29 декември 2013 година Михаел Шумахер падна докато караше ски във френския зимен курорт Мерибел. Легендата получи тежка черепно-мозъчна контузия, а лекарите откриха множество травми и кръвоизливи в двете мозъчни полукълба.

Шумахер бе подложен на няколко мозъчни операции и дълго време беше в изкуствена кома, от която беше изведен през лятото на 2014 г. Оттогава бившият пилот “Ферари” е настанен за лечение в дома си, който е разположен на брега на Женевското езеро. След това няма официални данни за състоянието му. Единствено от думите на близки семейни приятели, които посещават дома на Шумахер, може да се съди дали има подобрение и влошаване на състоянието му,