google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Германия се появи информация, че фотоси на Шумахер в семейна обстановка са предоставени на режисьорите Майкъл Уех и Ханс-Бруно Камертонс

Първи снимки на легенарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер след инцидента през декември 2013 година ще бъдат показани много скоро, пишат медиите в Германия.

В продължение на години почти никой нямаше достъп до Шуми, освен най-близките му, но сега фотоси на Михаел в семейна обстановка са били предоставени на германските режисьори Майкъл Уех и Ханс-Бруно Камертонс. Двамата правят документален филм за Шумахер с акцент върху неговия живот след ски спускането в Алпите, при което 7-кратният световен шампион във Формула 1 удари главата си и получи травма на мозъка.

Съпругата на Шумахер – Корина, както и двете им деца – Джина-Мари и Мик, също ще участват във филма и ще разкажат за всичко около инцидента и живота на семейството след това.

“Филмът ще ни запознае с впечатляващата кариера на Михаел, но и ще го представи като изключително сложна личност”, обясни говорителят на легендата Сабине Кем.

Лентата ще носи името “Шумахер” и трябваше да бъде готова до края на 2020 година, но се забави заради пандемията от коронавирус.