Каспер Юлманд: Австралия ще ни подложи на напрежение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сблъсъкът между Дания и Австралия е утре и започва от 17:00 часа.

Националният селекционер на Дания – Каспер Юлманд, е наясно с важността на утрешния двубой срещу Австралия, който е последен от груповата фаза на Мондиала.

Предводителят на “Червения динамит” е уверен в своите футболисти и добави, че те са свикнали да играят под натиск.

“Най-добрият начин да се подготвим е да сме 100% концентрирани. Ние играем с нашата философия, нашата идентичност и ще видим какво ще се получи. Може би само последните 10 или 15 минути можем да се променим заради резултата”, каза Юлманд.

“Австралия е солиден колектив, като нас, организирани са добре, нападат заедно, отбраняват се заедно. Познаваме ги, играхме с тях преди 4 години в Русия и направихме 1:1”, продължи наставникът на “Червения динамит”.

“Отборът на Австралия знае, че е трудно да се чака, не се знае дали равенство ще им стигне за класиране. Сигурен съм, че ще атакуват, ще ни подложат на напрежение”, смята Юлманд.

“Играчите ми са свикнали с такива мачове, независимо дали с националния отбор или с клубовете си. Не говорим за напрежението, тренираме, готвим се нормално. На Световно първенство има големи емоции, давате си сметка колко е важно това за хората по целия свят. Това е красотата на футбола и трябва да се възползваме от тези моменти”, допълни още Каспер Юлманд.