Лийдс постави ултиматум на Барселона за сделката за Рафиня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският клуб иска колегите си от Испания да подобрят офертата за бразилеца

Лийдс Юнайтед е поставил ултиматум на гранда от Ла Лига Барселона за сделката за Рафиня, пише изданието SPORT. Тъй като “белите” са нетърпеливи да сключат сделката за продажбата на бразилеца, те са информирали “блаугранас” да подобрят офертата си или ще продадат крилото на друг клуб.

Рафиня предизвика трансферна война това лято, като Барселона, Челси и Арсенал се борят за правата му. Оферта на Арсенал бе отхвърлена, но клубът от Северен Лондон продължава разговорите. Междувременно офертата на Челси от около 75 милиона евро (60 милиона евро) беше приета от Лийдс, като има пълно споразумение между двата клуба. Трансферът обаче е в застой, тъй като Рафиня иска да премине в Барселона, с която вече е договорил лични условия. След офертата на Челси, Барселона направи предложение за бившето крило на Спортинг и Рен, но офертата все още е по-малка от това, което на Лийдс беше предложено от Челси.

Лийдс вече е изпратил предупреждение до Барселона, че трябва да направят подобрена оферта скоро, тъй като възнамеряват да приключат сделката за Рафиня скоро.