Лионел Скалони: Не ме интересува къде ще играе Лео, само да е щастлив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Меси е свързван с мегадоговор в саудитски клуб, макар и баща му да отрече тези твърдения

Треньорът на актуалния световен шампион по футбол от Аржентина – Лионел Скалони сподели, че не се интересува от това къде Лионел Меси ще продължи клубната си кариера, стига той да се чувства щастлив. Бъдещето на суперзвездата в ПСЖ е обект на безброй спекулации през последните седмици, след като катарският клуб го отстрани заради пътуване до Саудитска Арабия и пропусната тренировка.

Френските медии във вторник съобщиха, че преминаването в саудитския клуб е “уговорена сделка”, добавяйки, че капитанът на Аржентина е в процес на финализиране на подробностите, преди да подпише договора. Бащата на Меси обаче отрече да е постигнато споразумение с друг отбор и каза, че няма да се вземат решения до края на настоящия сезон.

“Оставете го да отиде там, където ще се чувства добре със своите съотборници и феновете на клуба. Въпросът не ни засяга като национален отбор, стига той да е щастлив, когато се присъедини към нас, а ние имаме нужда той да е щастлив”, каза Скалони пред катарския канал “Al-Kass”.

Меси, който се извини на Пари Сен Жермен и на съотборниците си миналата седмица, взе участие в тренировката в понеделник.

Източник, близък до футболиста, каза пред “Ройтерс”, че той е получил официално предложение да се присъедини към саудитския клуб Ал-Хилал през следващия сезон, като подновяването на договора в ПСЖ не желано от него. Саудитска Арабия обяви Меси, който навършва 36 следващия месец, за посланик на туризма миналата година и той посети Джеда през май 2022-а.