Меси: Сега искам да съм с отбора на Аржентина повече от всякога
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изживяваме специален момент, искам да му се насладя максимално, без да мисля за две или три години напред, които във футбола са много", обяви нападателят.

Суперзвездата на Интер Маями и легенда на Барселона – Лионел Меси, няма намерение все още да прекратява кариерата си в националния отбор на Аржентина.

Световният шампион от Мондиала в Катар през миналата година не отрече възможността да играе за “гаучосите” и на Световното първенство през 2026-а година в САЩ, Мексико и Канада.

“Докато се чувствам добре и мога да продължа да бъда полезен, ще играя за Аржентина. Всичко, за което мисля сега, е да играя на Копа Америка и да помогна да защитим трофея. След това времето ще покаже дали ще бъда на Световното първенство, или не”, каза Меси.

“Ще бъда на възраст (39), която обикновено не позволява да се играе на Световното първенство. Изглеждаше, че след Мондиал 2022 се оттеглям, сега искам да съм с отбора повече от всякога. Изживяваме специален момент, искам да му се насладя максимално, без да мисля за две или три години напред, които във футбола са много”, добави аржентинецът пред “ESPN”.