Ливърпул ще търси реабилитация – срещу Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Колосът от Амстердам пристига на "Анфийлд" след серия от седем поредни победи

Taзи вечер колебливо представящият се в началото на сезона – Ливърпул, ще опита да се реабилитира пред своите привърженици в особено важния двубой от Шампионската лига с амстердамския колос Аякс.

Червените понесоха тежко поражение – 1:4 при визитата на италианския Наполи, в първата си среща от Група A, a ново подхлъзване би усложнило до крайност ситуацията.

Задачата на тима на Юрген Клоп няма да е никак лесна, тъй като на “Анфийлд” пристига отбор, в който в първия си мач разгроми шотландския Рейнджърс с 4:0.

Формата на нидерландците е респектираща – те са в серия от седем поредни победи във всички турнири, като в последните пет головата им разлика е 15:0!

Все пак анализаторите очакват Ливърпул, който записа едва две победи в първите шест кръга на английската Висша лига и заема седма позиция в актуалното класиране на първенството да успее да излезе от заплетената ситуация и да постигне победа.

Неслучайно букмейкърът Betano.bg дава коефициент 1.57 за домакински успех тази вечер, докато шансовете Аякс да си тръгне с трите точки са оценени с 5.00. Ставката за равенство е 3.60.

Експертите на 7 Спорт пък очакват резултатна среща в Мърсисайд. Тяхната прогноза е за поне три реализирани гола, както и за попадения в двете врати (опцията “гол/гол”).

Двубоят започва в 22.00 час и съвсем логично с оглед на големия интерес към нея е част от телевизионната програма за мачовете за деня.