Моуриньо отвърна на нападките на Антонио Касано
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Касано критикува стила на игра на Жозе в Рома

Бившият футболист на Рома и Реал Мадрид Антонио Касано се изказа остро по отношение на стила на игра, който Жозе Моуриньо налага в Рома.

“Ако Реал търси футболен треньор, те няма да звъннат на Моуриньо”, заяде се Касано.

“На Моу не му пука за футбола. Той не обича да работи, не знае как да общува или да говори, нека не се заблуждаваме по неговата история”, добави италианеца, с което ядоса “специалния”.

Моуриньо, който е известен с буйния си характер не се сдържа и отвърна подобаващо на удара. Това се случи след победата на Рома с 0:1 над Торино, която изкачи “вълците” до третата позиция в класирането.

“Всеки е свободен да има своите предпочитания и да критикува, но когато става дума за Антонио Касано, нещата са различни. Той забавлява, а другите работят сериозно. Касано е играл за Рома, Интер и Реал Мадрид. В Мадрид той е запомнен с палтото си, с Рома спечели Суперкупата, без да играе, с Интер дори не спечели Купата на Ломбардия“, заяви Моу.

“От друга страна знаете какво аз спечелих с Интер, Реал Мадрид и Рома. Той има проблем с мен, но аз няма с него”, добави специалния.