Бивш шеф в Рома смята, че Специалния ще остане в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Прогнозират оставане на Жозе Моуриньо начело на "джалорисите".

Голямата цел пред Рома през настоящата кампания е финиширане в топ 4 в крайното класиране на Серия “А”, чрез което отборът да играе в Шампионската лига от идния сезон.

Бившият спортен директор на “вълците” Валтер Сабатини смята, че треньорът Жозе Моуриньо ще остане в клуба, въпреки че около неговото бъдеще постоянно се спекулира.

“Мисля, че поне към момента нещата за Рома не се развиват толкова зле. Целта пред тях е ясна и е съвсем нормално те да желаят да се завърнат в Шампионска лига. Считам, че за разлика от последните няколко сезона – сега отборът изглежда по-опасен и според мен има пълния потенциал да се пребори за участие в най-силния европейски клубен турнир догодина”, заяви Сабатини.

“Вярвам, че тепърва ще се случват хубави неща за клуба, а и да не забравяме, че чрез Лига Европа те също имат доста добри шансове да се класират за най-силната надпревара на Стария континент. Колкото до Моуриньо и неговото бъдеще, очаквам той да остане треньор на Рома още дълго. Не мисля, че той ще напусне мястото, където е обичан толкова много. Има силна връзка между него и тифозите и Жозе няма да си тръгне толкова лесно”, обяви той.

“Никъде досега, където и да е работил, Моуриньо не се е радвал на такава любов и мисля, че това ще го задържи в Рим за още по-дълъг период от време. Самият той много пъти е споделял, че вече е различен човек и не смятам, че ще се изкуши от големите пари и някоя примамлива оферта. Моето мнение е, че португалецът ще остане заради феновете и ще направи всичко възможно Рома да върви само нагоре”, допълни Сабатини.