Започна подписка в подкрепа на Сираков – “синя” България се произнесе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Над 2000 души вече ясно заявиха позицията си в подкрепа на собственика на Левски.

В една от най-многобройните групи с фенове на Левски – “С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ”, тече подписка в подкрепа на мажоритарния собственик на “сините” Наско Сираков.

Както е известно, в последните часове легендарният бивш нападател на столичния гранд е обект на атаки от някои фенски организации, които не са съгласни с управлението на клуба понастоящем.

Въпреки че от сдружението “Левски на левскарите” поискаха мажоритарния пакет акции от Сираков, това изглежда все по-трудно може да стане факт.

Причината е, че само за 14 часа вече има над 2000 души, които ясно се обявиха в подкрепа на настоящия бос на Левски.

От сдружението пък, откъдето също дадоха старт на подписка, чрез която целят да “върнат клуба на истински му собственици – неговите привърженици”, имат събрани 450 подписа.

Сметките показват, че за по-кратък интервал от време в групата “С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ” има събрани близо 5 пъти повече подписи, отколкото имат от “Левски на левскарите”.

Ето и написаното от администратора в групата:

“ИМАШЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА В ГРУПАТА, В ПОДКРЕПА НА СИРАКОВ ! НАПИШЕТЕ В КОМЕНТАР ПОД ПОСТА ВАШЕТО ИМЕ, ФАМИЛИЯ И ВАШИЯТ ГРАД ! ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ! НЕКА СЕ ПРЕБРОИМ! ПУБЛИКАЦИЯТА ЩЕ ОСТАНЕ ЗАКАЧЕНА В ГРУПАТА ДО 23 МАЙ 2024 г. ЖЕЛАНИЕТО ВИ Е ИЗПЪЛНЕНО! ВИЕ СТЕ !”