Добра новина за Челси преди домакинството на Шефилд Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристофър Нкунку може скоро да се завърне в игра за "сините"

В събота Челси ще посрещне Шефилд Юнайтед с единствената мисъл да спечели двубоя от 17-ия кръг на Висшата лига. “Сините” са в серия от две поредни загуби в лигата и е време да се завърнат на победния път. В лагера на отбора има добра новина преди домакинството на “остриетата” – голямата звезда на “сините” Кристофър Нкунку е подновил пълноценни тренировки, информира Фабрицио Романо.

Журналистът казва също, че френският национал все пак няма да играе в мача срещу Шефилд Юнайтед. Той обаче може да се завърне на терена през декември. Нкунку получи тежка травма по време на предсезонната подготовка на тима в САЩ. Челси очакваше много от футболиста през този сезон, след като плати 60 милиона евро на РБ Лайпциг за правата на французина.

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино ще бъде без вратаря Роберт Санчес, който се контузия в двубоя с Евертън, загубен с с 0:2 в предишния кръг. Трайно контузените Трево Чалоба, Бен Чилуел, Карни Чуквуемека, Мало Густо и Лесли Угочукву са аут за двубоя с Шефилд, както и Марк Кукурея и Рийс Джеймс. Последният наскоро получи нова травма и не се знае кога ще се завърне в игра за “сините”.