Левски може да направи голям трансфер – Айнтрахт пита за Кордоба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският тим се интересува от панамския бранител на "сините"

Германският Айнтрахт Франкфурт се интересува от централния защитник на Левски – Хосе Кордоба. Информацията идва журналиста Матео Морето от Relevo, който е със сериозен имидж, тъй кат има над четвърт милион последователи в Twitter.

След като се срещнаха в Лигата на конференциите и Айнтрат продължи след общ резултат 3:1 в полза на германския тим, като първият мач завърши 1:1 в София, а реваншът във Франкфурт завърши 2:0, двата отбора решиха да започнат сътрудничество между своите футболни академии. Тези добри взаимоотношения може да бъдат от полза за евентуален трансфер на панамския национал.

През двата плейофни мача в Лигата на конференциите бранителят бе на терена във всичките 180 минути. От 2021 година Кордоба е част от отбора на “Герена” и бързо се утвърждава като титулярен играч под ръководството на треньора Станимир Стоилов. Централният защитник продължава да бъде непременна част от стартовия състав и при сегашния наставник Николай Костов.

Трансферният сайт Transfermarkt оценява панамеца на 2,8 милиона евро. Левски може би ще иска поне 3 млн. евро, за да продаде своята звезда.