Барселона и Ливърпул влизат в битка за подписа на Флориан Вирц
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора вече са установили контакт с Леверкузен за трансфер на играча през 2024 г.

Според германското издание Sport1, Ливърпул и Барселона се опитват да вземат ранна преднина в надпреварата за подписа на Флориан Вирц. Двата европейски гранда установиха контакт с Байер Леверкузен и ще се борят за германския национал през 2024 г.

Медията предполага, че Байер Леверкузен не възнамерява да продава 20-годишния талант от Бундеслигата до края на сезон 2024/25, което означава, че всякакви подходи за привличането на Виртц през следващото лято могат да претърпят опровержения. Твърди се, че и Байерн Мюнхен има мерак да се подсили с германския национал, който се представя на чудесно ниво в последните 2 сезона.

Вирц остава една от най-важните футболисти на Байер Леверкузен за в бъдеще, тъй като той продължава да им помага да се борят за титлата в Бундеслигата под ръководството на Шаби Алонсо. Той няма недостиг на ухажори, като Реал Мадрид според информациите е готов да плати много, за да подпише с 20-годишния талант от Бундеслигата.

Ливърпул е решен да подпише с Флориан Вирц следващото лято, както и Барселона. Дуото се опитва да изпревари конкурентите в битката за подписа на играча. Въпреки това, шансовете Байер Леверкузен да го оставят да напусне следващото лято са малки, освен ако няма изключителна оферта в клубните офиси на “аспирините”.