Ендрик е в Мадрид – ще проведе среща с Анчелоти и Флорентино Перес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският талант за първи път ще гледа Реал Мадрид на "Бернабеу"

Бъдещата звезда на Реал Мадрид – Ендрик, кацна в испанската столица, за да прекара няколко дни с новия си клуб. Както е известно, бразилският талант ще бъде официално част от “лос бланкос” от юли, когато има навършени 18 години. Сега младокът идва на визита в Мадрид, като бе заедно с майка си. Ендрик беше приветстван топло от журналисти и привърженици на Реал, преди да се качи на такси.

Преди няколко дни Ендрик триумфира за втори път в кариерата си с титлата в Бразилия, която бе спечелена от Палмейрас. Бъдещата звезда на “белия балет” се възползва от ваканцията, за посети испанската столица и да гледа на живо следващия двубой на Реал Мадрид – домакинство на Виляреал. Освен с бъдещите си съотборници, Ендрик ще се срещне с боса на клуба Флорентино Перес и треньора Карло Анчелоти.

Скоро Ендрик трябва да се завърне в Бразилия, тъй като има ангажименти. Преди да поднови тренировки с Палмейрас, младата звезда на “селесао” ще играе с с олимпийския отбор на Бразилия на турнир във Венецуела, който стартира на 20 януари.