Нагелсман: Ще играем срещу топ отбор, който се подобри много
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целта е победата, надявам се Левандовски да бъде добре посрещнат", заяви треньорът на Байерн

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман говори преди срещата с Барселона, която е във вторник вечер и е дербито на 2-рия кръг в Шампионската лига. Нагелсман заяви, че познават много добре Барселона, който има страхотни играчи. Все пак целта на Байерн е победата.

“Отлично познаваме съперника. Агресивни са и се защитават високо с халфове като Гави и Педри. Нека не си спомняме за последните ни победи. Ще бъде добре да видим нашето състояние срещу отбор, който се подобри много. Те направиха добри трансфери като Левандовски, но ние играем вкъщи и искаме да спечелим”, каза младият специалист на пресконференцията си.

“Ще бъда щастлив, ако привържениците ни посрещнат добре Левандовски. Той е дал много на клуба и ще се радвам да го видя отново”, призна Нагелсман.

“Йозуа Кимих ще играе заедно със Забицер. Тримата ни централни бранители са на много добро ниво, но не знам още кой ще партнира на Люка Ернандес”, добави Нагелсман.

Младият специалист сподели, че Байерн ще се изправи срещу топ отбор във вторник и ще иска да вземе трите точки. Според Нагелсман обаче двубоят няма да е решителен за крайното класиране в групата.