Нова звезда изгря в Интер при обрат над Верона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хоакин Кореа с два гола при дебюта си за "нерадзурите"

Италианският шампион Интер успя да запише втора победа за сезона, след като надви с 3:1 Хелас Верона във втория кръг на Серия А.

Новото попълнение на “нерадзурите” Хоакин Кореа се появи от пейката и вкара два гола за обрата на “Бентегоди”.

Срещата започна по-активно за Интер, но в 15-та минута те изостанаха в резултата. Самир Ханданович даде много несполучлив пас към Брозович, който се опита да поправи грешката, но позволи на Илич да се озове сам срещу стража на “нерадзурите” и успя да го прехвърли с техничен удар за 1:0.

Веднага след почивката обаче Интер изравни чрез Лаутаро Мартинес, като основна роля за гола изигра Един Джеко, който продължи топката след хвърляне от тъч към него.
Нова звезда изгря в Интер при обрат над Верона 1
Четвърт час преди края Симоне Индзаги реши да пусне новото си попълнение Хоакин Кореа в игра. Само осем минути бяха нужни на аржентинеца да отбележи дебтния си гол за Интер. Матео Дармиан стигна трудна топка отдясно и центрира около точката за дузпа, където Кореа се извиси във въздуха и с глава матира Монтипо за 2:1.


В продължението на срещата отново нападателят получи топката на границата на наказателното поле и с левия крак реши всичко за крайното 3:1.