Няма шанс звезда на Лестър да остане в отбора още един сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джеймс Мадисън е взел окончателно решение за бъдещето си

Полузащитникът на Лестър Джеймс Мадисън ще напусне клуба дори те да не изпаднат в Чемпиъншип, съобщава приближеният до клуба журналист Бен Якобс. От англичанина се интересуват Тотнъм и Нюкасъл.

Нюкасъл обаче са фаворити за подписа техничаря. Те могат да му предложат участие в Шампионска лига през следващия сезон за разлика от “шпорите”, за които още дори не е сигурно дали ще участват в Лигата на Конференциите. Другото, което “свраките” могат да предложат на Мадисън, а Тотнъм не, е стабилен проект. През този сезон Нюкасъл показа колко добре е управляван клуба, докато в Тотнъм проблемите не спират. Те все още си търсят нов директор, който да изгради плана за развитие на клуба, след като Фабио Паратичи напусна преди повече от месец.

Очаква се Мадисън да струва на бъдещия си клуб около 25-30 милиона евро, Причините за тази ниска цена са две. Първата е, че Лестър най-вероятно ще отпадне в Чемпиъншиш, а втората е, че договорът на англичанина изтича след само година и той няма намерение да го поднови.