Халф на Ливърпул може да премине в Лестър през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лисиците" искат да се подсилят с Фабио Карвальо

Полузащитникът Фабио Карвальо беше под наем в РБ Лайпциг през първия полусезон. Но Ливърпул реши да го върне в клуба заради липсата на игрово време при “червените бикове”. Сега се очаква Карвальо отново да бъде пратен под наем, а Sky Sports съобщава, че отборът на Лестър иска да си осигури неговия подпис.

Лестър Сити преследва промоция обратно във Висшата лига и се нуждаят от повече качество и дълбочина в състава си. 21-годишният Карвальо със сигурнст ще се окаже качествена придобивка за “лисиците”. Той показа класата си в Чемпиъншип преди това с Фулъм и може да бъде една от звездите в лигата през втората половина на кампанията.

Отдалечаването от Ливърпул би било идеално за младежа и той се нуждае от редовно игрово време, за да се върне към най-добрата си форма. Последните новини също свързват 21-годишния футболист с бившия му клуб Фулъм. Очевидно е, че той едва ли ще получи шанс в стартовия състав на Ливърпул до края на сезон 2023/24.

Талантливият млад нападател беше високо оценен в Англия преди да премине в Ливърпул. Предстои да видим дали Карвальо ще премине в Лестър или ще заиграе в друг клуб до края на сезона.