Челси започва преговори за трансфера на Жан-Клер Тодибо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът от Западен Лондон е започнал преговори за подписа на одибо, който също е трансферна цел на Тотнъм и Манчестър Юнайтед

Тимът на Челси е влязъл в надпреварата за подписа на Жан-Клер Тодибо и е започнал преговори за трансфера на 23-годишния френски защитник. “Сините” са изправени пред силна конкуренция от Манчестър Юнайтед и Тотнъм, а в същото време Ница не желае да продава бранителя през януари.

Челси успя да изпревари почти всеки клуб в световния футбол за привличането на млади таланти през последните 18 месеца и въпреки това продължава да има проблеми да намери баланс с отбора си. Маурисио Почетино вече поиска подсилване през януари, като вероятните приоритети са нападател и защитник.

“Сините” вече са влезли в преследването на Жан-Клер Тодибо и според информациите в медиите на Острова са започнали преговори за подписа на 23-годишния френски защитник. Челси наистина има достатъчно добри защитници в редиците си, но е възможно някои от тях да напуснат.

24-годишният Тодибо играе за Ница от 2021 г. насам. Бившият футболист на Барса е ключова фигура за френския тим. Със сигурност Жан-Клер Тодибо би бил добро попълнение за тима на Челси, но трансферът му на “Стамфорд Бридж” няма да е лесен.