Принцът на Рим проплака: Илари Блази иска да ми отнеме всичко!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пристрастих се към хазарта, опустошиха банковата ми сметка", призна Франческо Тоти.

Легендарният нападател на Рома и националния отбор на Италия Франческо Тоти направи шокиращи разкрития след раздялата със съпругата си Илари Блази.

Информациите сочат, че в момента емблемата на “вълците” е във връзка с Ноеми Боки, която е с 11 години по-млада от него.

„Прочетох много интерпретации за раздялата ни, които не бяха верни. Не е истина, че аз пръв съм я предал. Това е, което искам да кажа, за да спрат спекулациите, които нанесоха ущърб и на моите деца. Имах труден житейски период, пристрастих се към хазарта. Баща ми почина от коронавирус. Тогава имах най-голяма нужда от нея, а тя не беше до мен”, разкри Тоти.

“И аз не съм безгрешен, трябваше да й отделям повече внимание. През септември миналата година тръгнаха слухове, че тя има връзка. Аз лично видях съобщенията в телефона й с покана да се видят в хотелска стая”, сподели легендата на Рома.

“Илари ми взе колекцията от часовници и опустоши банковата ми сметка заедно със своя баща. Тя иска да ми отнеме всичко. Аз не се интересувам от материалното, а искам своите деца. Обичам ги повече от себе си. Надявам се да стигнем до споразумение“, допълни още Тоти пред „Кориере дела Сера“, цитиран от “Телеграф”.