Легенда на Рома се изказа ласкаво за Моуриньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Специалния" има благословията на Франческо Тоти

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе поздравен за чудесната работа, която върши начело на тима от най-великия играч играл някога с екипа на “вълците” – Франческо Тоти. Италианецът е легенда на римския гранд и мнението му е уважавано от привържениците на клуба.

“Чудесен треньор, чудесен човек, той направи много. Да се надяваме, че ще продължи по този начин”, заяви Тоти пред GOAL.

Италианецът обаче не изключи възможността някой ден да наследи поста на Моуриньо, с което накара феновете на “вълците” да мечтаят дори още по-смело.

“Не знам нищо. Дали би ми харесало? На кой  не би му харесало да остане в Рим”, сподели той.

Тоти прекара цялата си кариера в Рома. Той също е бил част и от академията на “вълците”, което го прави още по-обичан от феновете. Тоти дебютира за първия тима на Рома през 1993 година, а последният му мач е през 2018 – 25 години по-късно. Той е ставал шампион на Италия веднъж, печелил е две Купи на Италия и две Суперкупи на страната. Той също е бил избиран 5 пъти за играч на годината в Серия А и веднъж е ставал голмайстор на родното си първенство. Той може да се похвали и със Световната титла, която завоюва с националния отбор на Италия през 2006 година.