Самолети, имения и много пари – ето какво обеща Ал Хилал на Неймар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът ще има доста допълнителни бонуси освен огромната си заплата

Бразилската суперзвезда Неймар, който наскоро подписа с Ал Хилал ще се превърне може би в най-скъпоплатения футболист в историята на играта. Той подписа двугодишен договор с клуба от Саудитска Арабия, който му гарантира 300 милиона долара на година. Освен това днес престижното издание “AS” разкри какви още бонуси ще получава бразилеца за това, че подписа с клуба.

Първият от бонусите е свързан с полетите на Неймар. От Ал Хилал са му осигурили частен самолет, който да обслужва неговите нужди, разбира се, за сметка на клуба. Вторият бонус е имение, в което бразилеца ще може да се настани със семейството си. В него ще работи и персонал, който ще се грижи за комфорта на звездата. Последният бонус, който няма нищо общо с играта на Неймар на терена гласи, че бразилеца ще получава по над 500 000 долара за всеки пост, който направи във социалните мрежи и промотира Саудитска Арабия и Ал Хилал.

Бразилецът все пак ще получава бонуси и от играта си. Ал Хилал ще му плаща по близо 100 хиляди долара за всяка победа на тима независимо от съперника, срещу който играе.

Последният бонус, който е много важен за Неймар не е свързан с финансови облаги. Подобно на Кристиано Роналдо, на него ще му бъде позволено да живее с приятелката си Бруна Бианкарди, макар че двамата не са женени. По принцип, тази практика е забранена със строг закон в Саудитска Арабия.